whorepest

måndag, oktober 29, 2007

85 timmar i en soffa

I fredags hade jag semester, långhelg helt enkelt.
Den tillbringades mer eller mindre oavbrutet i hörnsoffan framför femtiotumstvn, warhawk, filmer och serier i ett ändlöst tempo avlöste varandra, som vanligt fuckades dygnsrytmen upp rätt rejält och helt plötsligt var klockan sex på söndag morgon och jag insåg att jag var tvungen att sova två gånger på en tjugofyratimmarsperiod för att vakna i tid till jobbet idag.
Minns inte riktigt exakt vad vi har kollat på förrutom Alien. Förra helgen såg vi fyran och förundrades över Ripleys "humana" sida när hon avlivade sina kloner (hon kommer ju in i ett lab och hittar de sju tidigare försöken som de hade gjort på att återuppväcka henne) medels en eldkastare, vi tyckte väl inte att det riktigt är förstahandsvalet för att avliva någon, men när vi såg ettan slog det oss att hon verkligen gillar sin eldkastare.
Hon avlivar resten av den besättningen med en sån med, i slutet av filmen när hon söker efter kylagreggaten till sin kapsel springer hon rätt in i varelsens uppsamlingsplats där henens polare hänger i någon slags bon, och trots att skeppet inom två minuter kommer att sprängas i en kärnvapendetonation tar hon sig tid att förkorta deras lidande med sin eldkastare.
Jag vet inte riktigt, men det kändes helt kalrt som att det hade varit humaren att låta dom vara.
Jaja, spännande värre.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida